1. Tutaj jesteś:
  2. Strona główna
  3. Aktualności
  4. Projekt „STAWIAM na DRÓB”

Projekt „STAWIAM na DRÓB”

Projekt „STAWIAM na DRÓB” zorganizowany przez Panią Agnieszkę Chudy przy współpracy z Związkiem Polskie Mięso i Akademią Kulinarną Marcina Budynka odbył się 10 kwietnia 2025 roku w naszej szkole

Projekt „STAWIAM na DRÓB” zorganizowany przez Panią Agnieszkę Chudy przy współpracy z Związkiem Polskie Mięso i Akademią Kulinarną Marcina Budynka odbył się dzisiaj 10 kwietnia 2025 roku w naszej szkole.

Znaleźliśmy się w gronie 330 szkół, do których zawitał szef kuchni Marcin Budynek

Warsztaty składały się z dwóch części: teoretycznej i praktycznej.

Uczniowie z klasy 2 Tg i 1 Tg mogli pod czujnym okiem szefa kuchni przygotowywać wybrane potrawy z użyciem drobiu.

Było pysznie i inspirująco!

Na zakończenie warsztatów uczniowie otrzymali certyfikaty poświadczające zdobyte umiejętności, szkoła wzbogaciła się w sprzęt- Air Fryer, za co jesteśmy wdzięczni 

Bardzo dziękujemy organizatorom, że to nasza szkoła znalazła się na kulinarnej mapie projektu.

Uczniowie bardzo chętnie uczą się od najlepszych.

 


Powrót do listy


Wszelkie prawa zastrzeżone dla: Zespół Szkół Rolniczych w Prudniku - 2025
Stara strona - zobacz

Zaprogramowanie przez: WebInspiracje

Ten odnośnik otworzy się w nowym oknie

Czy chcesz przejść do strony: i otworzyć ją w nowym oknie?


Tak przechodzę lub Anuluj i schowaj okno